Projektmenedzsment

Egyedi megoldásra van szüksége, de nem a mindennapi profittermelő tevékenység kárára?

A vállalkozások többségében egyszerre van jelen a mindennapi „rutin” munka és a kisebb – nagyobb egyedi- esetleg fejlesztések, javítási feladatok megvalósítása.

A Ön jogosan elvárható igénye, hogy ezek a helyzetek ne káoszhoz vezessenek, hanem mindkét terület profittermelő együttműködését eredményezzék.

Projektmenedzsment csak divat, vagy ésszerű technika?

A projektmenedzsment a mai eredmény orientált vállalkozások megkerülhetetlen eszközrendszere, mert:

  • A projektek pontosabban tervezhetőek és a megvalósítás is zökkenőmentesebb lesz.
  • A vállalkozás egyes munkatársainak hatékonysága nő – így az eredmény is.
  • A pontos tervezés hatása, hogy rövidebb idő alatt és alaposabban tudják a munkájukat elvégezni kollégái, Ön pedig könnyebben, és gyorsabban tud dönteni.
  • A vállalkozás stratégiai és a projektek kapcsolata egyértelművé válik, melyekhez a szervezeti és egyéni célok is jól illeszthetőek, tervezhetőek lesznek..
  • Jól látható jövőkép és a feladatok miatt csökken az Ön vállalkozásában a fluktuáció,ezért a pozitív kép az Ön vállalkozásáról tovább erősödik és jelentős időt és költséget is spórol, melyet eddig az elvándorlás miatti emberi erőforrás pótlására költött.
  • A vállalkozásában dolgozó munkatársak figyelme nem forgácsolódik szét az egyes feladatok között, így több energiával és találékonysággal járulnak hozzá a vállalkozás sikeréhez.
  • Kollégái elégedettségének és a céges eredmények növekedése az ön vállalkozásának külső és belső megítélését jelentősen javítja.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Projektmenedzsment saját vállalkozáson belül, vagy kiszervezéssel?

A fejlesztési feladatok – értelemszerűen – nem képezik a napi tevékenység részét. Így a projekt sikeres lebonyolításához sok esetben nem áll rendelkezésre a megfelelő projektvezetési technikával, menedzselési módszertannal, a szükséges mértékű gyakorlati tapasztalattal vagy speciális pl.: szerszámgyártó szaktudással, kapcsolat rendszerrel rendelkező munkatárs.

Ok., de ki a megfelelő projektmenedzser szerszámgyártási feladatokra?

Ne vegye szerénytelenségnek, de a projektmenedzsmentben nem ismerek lehetetlent. Mert nem csupán elméletben szerzett, hanem gyakorlati tudásom áll az Ön rendelkezésére.

Több, párhuzamosan futó, jelentős feladat sem akadály, hanem inkább kihívás. Mert folyamatosan dokumentálom és beépítem a különböző projektek gyakorlati tapasztalatait munkámba, így önnek korszerű, a napi kihívások során kipróbált szolgáltatást biztosítunk a projekt teljes életciklusa során: a projektelképzelés felmerülésétől, a tervezésén át, az adminisztratív lezárásáig.

Sőt, ön nem csak saját tapasztalati előnyeim élvezheti, hanem a szakma tapasztalatait is- hisz szakmai szervezetek munkáit is nyomon követem.

Számos területen és területtel dolgoztam már, illetve napi szintű együttműködésben állok jelenleg is: beleértve az előzetes munkálatokat, a tervezést, a mérnöki feladatok elvégzését, a beszerzést, és a kivitelezés szervezését is- így a kapacitás nem jelent többet problémát önnek sem.

Tanácsadói munkám során már számos kivitelezési projekt szervezésével foglalkoztam a szerszámgyártás és – javítás, a fém- és műanyag-alkatrészgyártás területén- így tudom az Önnek legmegfelelőbb megoldást megkeresni és végrehajtani.

Tegyen próbára, kérjen ajánlatot most!

Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon!