Lézergravírozás

Ezt az alkatrészeink egyedi azonosítására használjuk. Ez egyfelől vevői elvárás, másfelől a sok hasonló alkatrész között így sokkal könnyebb eligazodni.

A gravírozás hosszú távon megoldja az alkatrész jelölését, de a gyártási folyamatot nem hosszabbítja meg, mert mi végezzük az átadás előtt.

A lézergravírozás modern és bevált technológiák közé tartozik, aminek sok előnye van. Melyek ezek az előnyök, amelyeket figyelembe kell venni a kijelölt munkadarab megmunkálásához szükséges technológia kiválasztásánál?

A mintát vagy feliratot nagy teljesítményű gépek hozzák létre az anyag felületén, lézersugár segítségével, mindezt anélkül, hogy az anyagot roncsolnák. A lézergravírozás eredménye tartós és kopásálló, bonyolultabb tervek is megvalósíthatóak a segítségével. A lézergravírozás többféle anyag esetén is nagy sikerrel használható, ráadásul úgy alkalmazható, hogy nincs szükség előzetesen elkészített mintára hozzá. a lézergravírozás tehát széleskörűen felhasználható, finom kivitelezést lehetővé tevő technika, aminek eredményében hosszú távon sem fogunk csalódni.

Keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeinken, amennyiben ilyen megoldásokat keres és válassza a lézertechnikát! A lézergravírozás és az ezzel a technikával járó pozitívumok garantáltan Önt is meggyőzik!

lézergravírozás

Click here to add your own text

Vegye fel a kapcsolatot velünk, ha alkatrészgyártásra van szüksége, állunk rendelkezésére!

Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon!