Fröccsöntött és stancolt alkatrészgyártás

Vállaljuk alkatrészek gyártását, meglévő szerszámmal is. Valamint végzünk alkatrész modellből szerszámgyártását, majd az elkészült szerszámmal alkatrész gyártást, kis szériától a nagy sorozat gyártásig.  Ezzel komplett szolgáltatást nyújtva alfától az omegáig.

Forgácsolás

  • huzalszikrázás
  • tömbszikrázás
  • CNC marás
  • CNC esztergálás

Proto alkatrészek kis szériás gyártását is szívesen vállaljuk 

Ebben az esetben a hozzáadott magas érték evidencia. Ezért a kis szériás gyártási folyamat során nagy figyelem hárul a termék kreatív kialakítására.

Sőt azt gondoljuk, hogy a jó proto alkatrész gyártása során nem extra tulajdonság, hanem a részünkről kötelezően betartandó része a kreativitás- az Önök megelégedettségéhez.

Kreatívabb alkatrészgyártás:

  • megfelelő gyártási folyamat kiválasztása,
  • a gyártási folyamat minden ütemében minőség ellenőrzés,
  • a megbízhatóság abszolút vezérelv,
  • a gyárthatóság kiemelt figyelembevétele már tervezéstől,

Gyártassa velünk fröccsöntött és stancol alkatrészeit!

A tömbszikra forgácsolásról bővebben

tömbszikra forgácsolásSzámos olyan eshetőség van, amikor a mindennapos munkánk vagy akár hobbink során minőségi fémmegmunkálásra van szükségünk, gondolva itt például a különböző fröccsöntő szerszámokra, azaz alakadó fazonokra. A tömbszikra forgácsolás ebben az esetben is remek választás lehet!

A tömbszikra forgácsolás során egy megfelelő formára munkált tömb szerszám választja le a nem kellő darabokat a megmunkálandó fémről, mindezt elektromos kisülések segítségével. Ehhez speciális közegre van szükség, ami általában ásványi vagy szintetikus olaj. A tömbszikra forgácsolás a megfelelő értékek megadásával egy igen precíz és pontos módja a fémmegmunkálásnak, így a végeredményben garantáltan nem fogunk csalódni, ha a megfelelő cégre bízzuk a munkát!

Ha tömbszikra forgácsolásra lenne szüksége egy fröccsöntő szerszám, vagy bármilyen alkatrész elkészítéséhez, akkor a legjobb helyen jár! Szakembereink munkájában garantáltan nem fog csalódni! Ha felkeltettük érdeklődését, keressen fel minket a megadott elérhetőségeinken!

A huzalszikra forgácsolásról bővebben

huzalszikra forgácsolásSokszor lehet szükségünk olyan elemekre, alkatrészekre a munkánk során, melyek készen nem kaphatóak, vagy épp csak egyszerűen nem találjuk a megfelelő darabot. Ha szükségünk van az adott darabra, akkor nincs más hátra, mint hogy elkészíttessük, de érdemes megválogatnunk, hogy mindez milyen eljárással történjen.

Ha a megfelelő szakemberre bízzuk a huzalszikra forgácsolást, akkor garantáltan azt kapjuk majd, amit vártunk. Hiszen ez az eljárás komoly precizitást tesz lehetővé, amihez semmi másra nincs szükség, csak a pontos méretekre és kialakításra, ezeket a szakember lemodellezi, a gép pedig elkészíti az adott elemet vagy alkatrészt. A huzalszikra forgácsolás tehát azokban az esetekben ajánlott, amikor egy adott alkatrészből csak kevés darabra van szükségünk, ugyanakkor fontos, hogy ezek precízen legyenek megmunkálva!

Ha szeretné profikra bízni a huzalszikra forgácsolást, bármire is legyen szüksége, akkor a legjobb helyen jár! Cégünk szakértelmében garantáltan nem fog csalódni!

Vegye fel a kapcsolatot velünk, ha alkatrészgyártásra van szüksége, állunk rendelkezésére!